ykf7b0
Last Activity:
Sep 1, 2019
Joined:
Dec 7, 2010
Messages:
143
Likes Received:
0
Location:
Tennessee

Share This Page

ykf7b0

Well-Known Member, from Tennessee

ykf7b0 was last seen:
Sep 1, 2019
  1. Paul
   Paul
   Hey bud needing some advice!! I have a 69 roadrunner that i cant figure out vibration. as long as i have throttle pushed, smooth as silk!!! let out of throttle smooth as silk! but when i get in between i have a vibration, the second i get back into the throttle it goes away. had transmission, rear end , and pinion angle all checked. new universal joints put in and still doing the same. Any advice?
   1. ykf7b0
    ykf7b0
    I'm thinking you might have a bad engine or transmission mount or possibly the driveshaft is out of balance.
    Jun 16, 2019
  2. aventador
   aventador
   http://biareview.com/ trung tâm đào tạo kế toán http://anztheme.com/ dịch vụ thành lập công ty trọn gói tư vấn luật dịch vụ kế toán giá rẻ được. Đinh Hạo nhận ra bọn họ là người Khiết Đan, nên cố ý nói một câu như vậy, nếu người Khiết Đan kia đủ thông minh, sẽ đâm lao phải theo lao, mặc dù ám sát không thành, cũng có thể lợi dụng cơ hội này để châm ngòi cho mâu thuẫn giữa triều đình cùng Chiết thị càng ngày càng tăng lên.

   Những nguyên nhân này chỉ có thể là những suy nghĩ trong lòng, không thể nói ra bên ngoài được , do đó khi Trình Thế Hùng bừng tỉnh liền lảng tránh đi, mày rậm nhíu lại nói: "Người Khiết Đan sao? Người Khiết Đan muốn ám sát ta cũng không ngạc nhiên, nhưng mà hiện giờ bọn họ đang nội chiến không ngớt, cho dù
 • Loading...
 • Loading...
 • About

  Location:
  Tennessee
  Jesus Christ, Mopar's, Drag Racing, Pro-Footbal

  Signature

  JESUS is my Pilot, I am the co-pilot!
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.